30.06.2018 г., 23:23 ч.

Живот 

  Поезия » Свободен стих
480 0 0

Кой съм аз?
Кой си ти?
Защо съдбата ни събра?
Какво ще ни каже тя, съдбата
поредна игра с мистериозни
послания ли ще бъде това?
Някои ги потъпка живота,
но не справедливо, други
се радват повече от нужното,
трети дори не осъзнават какво
правят тук на планетата Земя,
може би Марс ги призовава с топли
слова, изкушава ги с чужди същества,
забранения плод най им прилегна над
постъпките коварни готови да отварят нови рани.

 

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??