22.04.2020 г., 0:59 ч.

Илюзия 

  Поезия » Философска
290 0 0

Като звездички се въртим във вечността,

за миг сме спрели на Земята.

За да се учим на любов

и да открием замисъла на нещата.

Измислица е времето,

илюзия е болката и даже радостта,

умът чертае граници,

егото бележи обичта.

И без да искаме, подвластни сме

на времето, а не на любовта.

 

12.02.2019

© Венета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??