Като звездички се въртим във вечността,
за миг сме спрели на Земята.
За да се учим на любов
и да открием замисъла на нещата.
Измислица е времето,
илюзия е болката и даже радостта,
умът чертае граници,
егото бележи обичта.
И без да искаме, подвластни сме
на времето, а не на любовта.
12.02.2019
© Венета Иванова All rights reserved.