15.09.2022 г., 21:17 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
354 0 3

Когато нечия душа се отваря,

често в живота се случва така,

за някого, нейде врата се затваря,

далечен за него остава света.

 

Сънища раждат спомени тежки,

от мъка и щастие пропито съзнание.

Грешки нелепи, все пак са човешки,

животът е път, а не състезание.

 

Последната гара всекиго чака,

финалът ще дойде за всеки от нас.

Стъпало, две, три, всеки изкачва,

кой си ти разкажи в последния час.

© Мирослав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??