1.04.2007 г., 16:51 ч.

Живот и... 

  Поезия
643 1 3
Получи ли покана за Живота свой?
Да, някой пратил ти е, но на грешния адрес!
А ти се луташ там някъде в пространството
между Живота и...
Защо живота си не търсиш ти?
Да, знам, че мразиш го, нали.
Търси Човек, погледни с отворени очи
до тебе той стои, върви, а не лети
между Живота и...
Кога заключил си Живота свой?
Живей, не спирай и мъката блокирай.
Пространствата преодолей.
Вземи живота и живей.

Животът е жесток - крещи!
Животът е прекрасен - разбери!
Вземи го в шепи. Вдъхни на всеки.
А себе си с него ти облей.
Вземи живота и живей.

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??