16.09.2007 г., 23:49 ч.

Живот И смърт 

  Поезия
666 0 1

Животът или пак смъртта? -
      Какво избирам аз сега?
            Избирам си сама смъртта,
            защото искам да умра!
И ще направя аз това,
       макар и да потъна в самота!
             Не ще се дам аз на живота
             и затова избрах си аз смъртта
             и ще потъна в бяла светлина!
Някъде, където няма болка и тъга,
        някъде, където съм сама,
              но въпреки това с мечта,
                      обгърната от
                    Бяла светлина!

© Даа Така е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??