29.07.2007 г., 16:05 ч.

ЖИВОТ КАТО ЦИГАРА 

  Поезия
743 0 8

Животът е цигара, угаснала в прахта,
когато друга обич няма, обречена е тя на самота!

Цигарата сама в кутията стои,
мълчи и пушекът греховен не ще да я спаси!

Цигарата жадува за пръсти, пълни с топлина
 и в сърцето на цигарата да върне любовта!

Цигарата умира, боли я от това,
че ти си с друга, а аз ще сам сама...

Мъката жестока погубва цигарата с молба,
че щом заплаче, щастлива ще е тя,
но как да плаче... с какво... сълзи в нея не останаха.

Нека тя стои сама и без това скоро ще угасне.
Животът и приключи ей така!

Винаги ще усеща самота, заради това,
че не намери ЛЮБОВТА!!!

© Нели Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??