21.05.2024 г., 9:55 ч.

Живот като омая 

  Поезия
146 1 3

Ж ивотът често е суров, 
И ма и болка и любов
В него, но какъвто и да е, 
Обичам си го от сърце! 
Т ой е божи дар и благословия, 
К расив, радостен, труден, орисия. 
А може би просто избор мой? 
Т акъв е и това е той:
О рис, съдба, 
О бич, мечта,
М ъка и светлина, 
А също и красота, 
Я сна е моя следа! 

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??