26.03.2011 г., 20:42 ч.

Живот ли ти е 

  Поезия » Гражданска
680 1 0

на ВЕСЕЛИН
                  един зависим


Живот ли ти е, когато си нищо,
живот ли ти е да си в калта,
живот ли ти е да си подритван,
живот ли ти е да си сам.

Харесва ли ти да нападаш,
да паднат другите до теб,
в твойта локва да се търкалят,
в кал да са и те.

Живот ли ти е мълчанието,
живот ли ти е безхаберието,
живот ли ти е отчаянието,
живот ли ти е болката от нищото.

© Гери Д Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??