Ж И В О Т Н А З А Е М 14
Животът е Шехерезада,но е на Ента,
главата му не можеш нивга,да вземеш,
винаги и вредом е точно в момента
в Измами,Истини малки,големи.
Приказки безкрайни вечно разказва,
от милиарди години назад и напред,
правилата не винаги спазва
и на никого не дава отчет.
Животът е Господ,
извън Него нищо не съществува,
сложното е изградено от просто
и тънко и компактно битува.
Душата е Фина,Духовна Енергия,
побира информацията цяла за Космоса,
тя е главен играч в малката палантерия
в наказателното поле на Господа.
Животът е една огромна магия,
изградена от безброй чудеса,
в която замесени сме и ние
върху пъстрата сцена на Вечността.
Не можеш,да се скриеш ти никъде,
няма как да избягаш от себе си,
алтернативата нарича се свикване
с метаморфози в лабиринти и ребуси.
17.04.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени