25.04.2024 г., 8:12 ч.

Живот назаем 16 

  Поезия » Свободен стих
232 0 0

 Ж И В О Т Н А З А Е М 16

 

Тъмната Енергия е квинтесенцията,

тъмна материя не съществува,

основен контекст на концепцията

как Свръх Разума с нас контактува.

 

Всичко съществуващо,но неуловимо

е Енергия Тъмна за нас,

на гравитационния фон легитимна, 

на гравитацията явна,като по-големият брат.

 

Тъмната Енергия деветдесет и пет процента носи,

от гравитацията на уловимия хоризонт

и задава много трудни въпроси 

на нашето Космическо общество.

 

Как ви влезе така във ума,

че между галактиките няма тъмна материя,

а вътре в тях за "нея" има статут и стандарт?

При висшите вибрации липсват двойни критерии!

 

Не е като в парламента,

с надута показност на нисшите страсти,

с които гони се кокала на момента

и власт и корупция законно се срастват.

 

Висшите вибрации са състояние на Веществото

във вид на Високочестотна Енергия,

край,точка,ясно,точно и просто,

без място за политика,дипломация и стратегии. 

 

Между галактиките няма за какво да се хванете,

а вътре на еднакви вибрации дарявате различни заглавия?

Природата не може,никога да бъде измамена!

Затова и с Царичина не се справихте!

 

Същото правите и в момента,

ядрената енергия дарявате с име зелено,

как да ви работи тогава късмета,

като при вас винаги,всичко е изкривено???

 

18.04.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??