Неравностойно уравнение
и крива, но без край.
Живот заспал в смирение,
една тъга в торба ми дай.
Пиши на сметката и малко слънце,
тегли чертата, но ми приготви
едно едничко зрънце,
но пък пълно със мечти.
© Наталия Георгиева Всички права запазени