Aug 12, 2020, 9:44 PM

Живот назаем 

  Poetry » Phylosophy
798 2 3

Неравностойно уравнение 

и крива, но без край.

Живот заспал в смирение,

една тъга в торба ми дай.

 

Пиши на сметката и малко слънце,

тегли чертата, но ми приготви

едно едничко зрънце,

но пък пълно със мечти.

© Наталия Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??