20.06.2017 г., 19:18 ч.

Живот разноцветен 

  Поезия » Любовна
235 4 11

Дъх на здравец и теменуги, море,

брега каменист и вълните пенливи.

Полетяло ято в лазурно небе,

разцъфнали цветя, форми причудливи...

 

Ухае на пролет и душата танцува.

Рози червени мечтите пробуждат.

Мисълта вдъхва аромат и бленува,

а в сърцето надежди дохождат.

 

Любимите в цветна  природа стоят,

очите с топъл поглед в утрото озаряват.

Пламъчета и радост в спомени се редят,

чувства топли и нежни света покоряват.

 

Твоят път към мене е чист и цветен,

докосни моята пъстра душа и обичай.

Тръпне тялото! Живот разноцветен!

Спри в сърцето ми, любов ме наричай.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??