29.10.2009 г., 14:19 ч.

Животи 

  Поезия » Бели стихове
504 0 4

Във въздуха,

под прашното небе,

осветените улици

бяха озвучени...

... тъжна цигулка,

красива мелодия,

очите затворени

пазеха

своята същност,

лабиринт от въпроси,

момче и момиче,

приятелска история...

 

По земята,

върху калната трева,

позеленелите дръвчета

бяха оцветени...

... цветни моливи,

прекрасна картина,

очите отворени

показваха

своя характер,

шахматна дъска от отговори,

мъж и жена,

любовна история...

 

В океана

с тюркоазено синя вода,

вишневи корали

бяха хармонизирани...

... цигулка върху платно,

великолепна композиция,

обичани погледи

сливаха

своята любов,

игра на дама с трудни моменти,

възрастна двойка,

семейна история...

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей Весе, благодаря ти искрено за мнението! Радвам се!
    Хубава и усмихната вечер!
  • Иренче, радвам се!
    Ангел Нямат такава, и според мен е това, а за моженето, незнам ще си покаже
    Мариана и за теб поздрав
    Благодаря ви! Хубава вечер желая!
  • Поздрав!Добре закодирано...
  • Това е живота май...
    Много добре описан.
    Явно го можеш!
Предложения
: ??:??