3.12.2008 г., 20:17 ч.

Животът 

  Поезия
734 0 1

Животът

 

Какво е животът!

Чух дъха на вечността –

минава покрай мене неусетно,

обърна се и вече е заминала...

Почакай,

спри!

Къде отиде?

Кажи ми ти

животът ни какво е?...

 

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??