15.01.2012 г., 1:03 ч.

Животът 

  Поезия » Любовна
466 0 1

Всеки иска от живота да взема,
любов, трохичка хляб дори,
не осъзнава и какво ни отнема,
едва когато силно ни заболи.

 Всеки иска от живота да взема,
така и аз от него съм крал,
но животът и ни учи,
че преди да вземеш, помисли какво си дал!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??