Jan 15, 2012, 1:03 AM

Животът 

  Poetry » Love
481 0 1

Всеки иска от живота да взема,
любов, трохичка хляб дори,
не осъзнава и какво ни отнема,
едва когато силно ни заболи.

 Всеки иска от живота да взема,
така и аз от него съм крал,
но животът и ни учи,
че преди да вземеш, помисли какво си дал!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??