2.02.2010 г., 21:05 ч.

Животът е борба! 

  Поезия » Гражданска
423 1 0

Тук имаше някога веселие,
но то се превърна в комедия...
Всички, мислещи някога разумно,
сега са тръгнали към някъде,
но и те не знаят накъде!

Но ще е добре да помислят!

 

За съжаление пътят, който са избрали,
не ми се вижда никак добър,
защото цигарите са лош порок,
а за пиенето не ми се говори
и как ли те да им решат проблемите,
след като хората не могат!

 

Трудно е да се живее,
но лесно е да се тръгне
по лошите и лесни пътеки...
Бавно се умира, така че
просто човекът е създаден
да се бори и все да се тормози!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??