17.09.2018 г., 14:10 ч.

Животът е подарък 

  Поезия » Философска
656 1 5

Във очакване живота ни премина,
все си чакаме да сме щастливи,
в понеделник си мечтаем за неделя,
но ето на и таз година мина...

 

И когато е студено, търсим лято,
а след него бързо идва зима,
есента пък все деня е кратък,
все за нещо времето е криво...

 

А не виждаме, че дните са подарък,
и всеки миг е пълен с чудна сила.
Обичайте живота без остатък,
да благодарим на Бога, че го има!

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??