26.12.2017 г., 19:25 ч.

Животът е сладост 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
731 1 3

Животът е сладост

Отвори очи и съзри зората,
слънцето ти дарява любов.
Отвори очи, сърцето е жадно за обич.
Животът отваря портите си към света.
Чистата съвест е най-меката постеля.
Най-силният огън е любовния.
Най-сладката любов е очакваната.
А най-скъпо е приятелството.
Да, отвори очи и повярвай в живота.
Окъпвай с радост своята душа.
Обичай винаги и дарявай нежна любов.
С добри приятели върви напред.
Живей и обичай - животът е сладост.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??