17.11.2005 г., 0:01 ч.

Животът е театър 

  Поезия
1286 0 2

Животът е един театър
и всеки сам е режисьор,
там ролята си сам играеш
и нямаш право на дубльор.

Животът твой е-ти решаваш
каква роля да си избереш,
живей така,че да не съжаляваш
и да те помнят дълго след като умреш.

Живейте днес и се веселете,
радвайте се,че ви има на света,
на земните блага се насладете,
животът един е,живейте сега!

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??