Nov 17, 2005, 12:01 AM

Животът е театър 

  Poetry
1287 0 2

Животът е един театър
и всеки сам е режисьор,
там ролята си сам играеш
и нямаш право на дубльор.

Животът твой е-ти решаваш
каква роля да си избереш,
живей така,че да не съжаляваш
и да те помнят дълго след като умреш.

Живейте днес и се веселете,
радвайте се,че ви има на света,
на земните блага се насладете,
животът един е,живейте сега!

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??