30.05.2007 г., 8:05 ч.

Животът е трескаво бързане! 

  Поезия
593 0 15

Гоня срокове,
спазвам обещания,
раздавам си душата,
свита в тъмното стоя.


Преследвам целите си,
бленувам мечтите си,
сънувам приятели и неприятели,
животът ми изтича - топи се.


Прощавам грешки -
и малки и големи.
От енциклопедията на обичането
всеки ден сричам...


Но някъде там -
в тъмното,в тичането,свита на кълбо...
Аз загубих,изгубих...
себе си!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??