24.09.2007 г., 11:16 ч.

Животът изтича 

  Поезия
583 0 3
Животът изтича през пръстите ми
подобно пясъчен часовник...
Бърза времето и остава своите следи
по лицето ми...
Отива си младостта,
ще посребреят косите ми...
И ще стана аз просто една стара жена.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??