19.12.2010 г., 22:22 ч.

Животът като любовен влак 

  Поезия » Друга
1001 0 2

Объркан, но и движен от поемите,

обстрелван често от онези,

които вярваха, че не решават те,

а че решава Времето –

герои на Световния Печат и Богове

от царството на Непристъпното богатство,

проблясва с фаровете си бездънни

срещу очите на света безнравствен –

животът ми – като любовен влак.

дек 2010

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??