25.04.2007 г., 16:28 ч.

Животът ми е капучино 

  Поезия » Философска
815 0 3

                                      
                                    
                                          Животът ми е капучино,
                                          а любовта ми също като във казино,
                                          рулетката решава как да спре.
                                          Така обърна се играта,
                                          че хаосът обърка ми главата,
                                          надеждата последна, опита се да пресече.
                                          Казват... времето лекува,
                                          казват... бреме не векува. 
                                          Умът ми опит пак направи
                                          останките от ред да събере.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тук ще замълча.Мисля, че можеш и по-добре!
    Поздравче!!
  • ,,казват, бреме не векува... ''
    Хубаво е Ани!
  • Капучиното е само вид кафе
    и дава то импулса на живота ни.
    И той/живота/ никога не ще се спре,
    докато с мерак рулетката върти се!
    Браво!
Предложения
: ??:??