15.01.2008 г., 9:12 ч.

Животът ми не е преминал 

  Поезия » Любовна
514 0 6
              Животът ми не е преминал още,

              животът ми е още много млад,

              тъй млад, като че ли сега започва,

              като че ли сега открива този свят.

 

              Открива го в лунната пътека,

              в изкрящите във вечерта звезди,

              открива го навсякъде, където

              достигат моите мечти.

 

              Открива го в безкрая на морето,

              в прибоя в пенливите вълни,

              открива го в зноя на полето

              и в сежнобелите високи планини.

 

 

             Открива го в изящните ти устни

             и в нежните ти мънички ръце,

             открива го в очите ти потънал,

             открива го в любящото сърце.

    

   

      

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??