8.01.2013 г., 12:55 ч.

Животът продължава 

  Поезия » Друга
394 0 2

Животът продължава -
с Любов, или без.
Животът продължава -
с късмет, или без.
Животът продължава -
с пари, или без.
Животът продължава -
дори с изпразнено сърце
и скършени в полет криле;
цветен или сив;
тъжен или щастлив -
животът продължава...
И няма връщане назад,
път обратно няма.
Мостòвете са сринати
и там стърчат озъбени руини.
Прах и пепел
от опожарени
и изпепелени трепети,
които поверявам
във милостивите
ръце на времето...
Животът продължава...

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??