18.03.2006 г., 22:14 ч.

Животът...ще обичам!! 

  Поезия
615 0 1
                             Животът..ще обичам!!

                 В нощта бълнувам-болестта ме "мята"..
                 Чер огнен змей излиза от земята
                -Ела със мен!-уплашена се дърпам
                 Държи ме, избор нямам -тръгвам..

                 Вратата се отваря и в чер тунел попадам,
                 вървя със змея надолу-падам,ставам..
                 В миг блясва чудна светлина-стоя във транс
                 с кървавоалени вещици в последен танц..

                 Назад!-крещя ще живея
                 и мойта песен ще изпея!
                 В Жар птица се превръщам
                 със огнени криле се връщам..

                 Обляна в пот очи отварям-
                 съня не искам да забравям..
                 А утрото пулсира-бели феи празнуват,
                 слънчеви зайчета по стените танцуват..

                 Вървя-препъвам се ,пак падам!
                 Боли-не се страхувам-ставам!
                 Усмихвам се-на утрото се вричам-
                 животът без остатък ще обичам!!
               

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ХАРЕСА МИ ИДЕЯТА ТИ,НЕ ЗНАМ ЗАщО,НО МИСЛЯ,ЧЕ ДОБРЕ БИ СЕ СПРАВИЛА С ДЕТСКА ПОЕЗИЯ,ОПИТАЙ.5 ОТ МЕН.
Предложения
: ??:??