7.10.2022 г., 9:58 ч.

Жълтите листа летят 

  Поезия » Любовна
654 0 2

     

 Жълтите листа летят

 

Вън е есенно красиво,

хризантемите цъфтят!

Някак странно, мълчаливо

жълтите листа летят.

 

Във душата ми е мрачно,

няма те до мен сега…

Знам, че няма да е вечно

чувството ми на тъга.

 

Искам да ми бъдеш верен!

И за мене си мисли!

Аз във този ден безкраен

ти изпращам куп мечти.

 

Вън е есенно красиво

хризантемите цъфтят!

Някак странно, мълчаливо

жълтите листа летят.

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??