Вън е есенно красиво,
хризантемите цъфтят!
Някак странно, мълчаливо
жълтите листа летят.
Във душата ми е мрачно,
няма те до мен сега…
Знам, че няма да е вечно
чувството ми на тъга.
Искам да ми бъдеш верен!
И за мене си мисли!
Аз във този ден безкраен
ти изпращам куп мечти.
Вън е есенно красиво
хризантемите цъфтят!
Някак странно, мълчаливо
жълтите листа летят.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.