6.10.2010 г., 10:02 ч.

Жълто, зелено... 

  Поезия » Любовна
614 0 1

*  *  *

 

Жълто, зелено, червено.

Есенно вино.

Потъват очите ти в мене.

До болка ранимо

сърце.

Присяда тишината.

Залъкът горчив

на премълчаното.

Засяда самотата

и тежи на рамото

товарът на непоносимото

БИЛО.

Ще се пречистя ли

от жегата, пороите и бурите?

Ще издигна ли глава

като трева

потъпкана

след тебе?

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??