5.11.2015 г., 17:45 ч.

Жътва 

  Поезия » За деца
586 0 0

Вълнува се морето златно,

широко, равно, необятно.

Там плуват тежки параходи,

тях нов комбайн днес ги води.

 

На него славна комбайнерка

е младата ни дружка Верка,

тя смел и бодър капитан

е на тоя кораб разлюлян.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??