26.05.2006 г., 9:58 ч.

Кабаре 

  Поезия
594 0 2
О, Лайза
колко красиво-вулгарна си!
Има нещо френско в теб.
Нещо от Луизяна.
Позакъснях да купя негър
-без джаз съм за да го изпея..
О, Лайза
слонът ми е приятел.
Той е стъпало над жиците и над небето
-виенско колело завъртащо бедрата
на мургавото изрусено слънце.
О, Лайза
-не съм дете на ничия Велика мечка,
защото ми е рано да съм индианец
от племето, което гълта “огнена вода”
и край бетонните вигвами
подклажда есенни огньове…
О, Лайза
сънувам те във порно-розово!
“IN GOD WE TRUST” върти земята!
От нейното въртене те желая ,
като монетата ,която няма да ти дам.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??