1.01.2008 г., 21:49 ч.

Кафе 

  Поезия
819 0 2
Нашето ежедневие започва с чаша кафе,
понякога горчиво, понякога сладко може да е.
С кафето точно приляга нашето сутрешно настроение,
горчивият вкус е простичкото ни вдъхновение,
сладкото у него е рядко срещано явление.
Кафето е старт за деня ни,
с него рядко започва нощта,
но то почти винаги ни буди с усмивката на любовта.
Кафето - горчиво и сладко,
когато е в повече - не можем да спим,
когато го няма - не можем нищо да търпим.
Още то ни зарежда с емоции за сивия ден,
с вкус на любов разтреперва,
и ни залавя в неговия плен.

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • с обич за кафето...заслужава си...
    и аз обичам много кафето и без него не мога.
    честита 2008г.! бъди щастлива!
  • И при кафето,както при всичко останало, най-важен е въпроса за правилната дозировка...Да не е повече,нито по-малко.Допи ми се кафе
Предложения
: ??:??