10.09.2007 г., 12:32 ч.

кафето във устата ми горчи... 

  Поезия
726 0 3

Кафето във устата ми горчи,
подреждам карти час след час,
гадая пак къде си ти
и припомням твоя глас.


Кафето във устата ми горчи...
грехът е спомен, не мечта.
И може би грехът си ти,
но пък сърцето е вода...
 


Кафето във устата ми горчи...
да те забравя - може би е лесно...
и питам се дали боли...
дали си спомняш за мене често...

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??