20.12.2007 г., 12:11 ч.

кажи!? 

  Поезия
429 0 0

Кажете- защо боли от любовта!?

Защо така боли от самотата на една мечта!

Няма ли надежда за душата ми ранена, няма ли отмора за сърцето, жадно за любов...

Докога ще ме залива океанът от сълзите ми солени, докога ще стена жално във нощта сама!?

 Кажи ми, Боже - до кога!?

Нямам силички да стана и да продължа!?

Колко тъжно е да искаш, да се молиш и да просиш за любов...

Колко тъжно е да си самотен ангел без крила... 

Колко тъжно е да моля теб едва сега...

© ЕЛЕНА Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??