15.05.2008 г., 10:14 ч.

Кажи 

  Поезия » Любовна
631 0 1

Кажи
        къде си ти на този свят?
        Дали се луташ сам из тази необят...
        къде си ти и кога ще те намеря аз?
        Дали си сам или съм само аз...

Кажи
        как да те позная, когато дойдеш ти при мен?
        Как да разгадая твоя поглед, вперен в мен?
        Как да чакам още, когато съм на прага?
        Ще дойдеш ли или ще те намеря там... отвъд?

Кажи
        как се бяга вечно от тази самота?
        Как да спра да плача, когато съм сама?
        Защо не мога времето да спра?
        Как ще те позная аз преди смъртта?

Кажи
        не те ли срещнах аз преди?
        Не те ли спрях дори?

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Идеята на твоя стих се крие в много от моите стихове...харесва ми тази представа за търсенето на единствения... И въпросите: Срещнах ли те? Не те ли срещнах? Видях ли те? Не те ли видях?
    Хареса ми. Браво
Предложения
: ??:??