11.03.2008 г., 22:27 ч.

Кажи какво е любовта? 

  Поезия » Любовна
974 0 2

Любовта е приказка, но с край,

който рядко е щастлив.

Питам те, ти отговор ми дай,

възможен ли е този край красив?

 

Уверен си, че не е невъзможна

любовта като от филмите.

Покажи ми я тогава - безпощадна и разкошна,

покоряваща дори най-силните.

 

За да я почувствам трябва, отговаряш ми,

през много изпитания да мина.

Много ли ще чакам ,само ти кажи.

Час, месец или може би година?

 

Твърдиш, че не е важно колко ще почакам,

щом накрая ще получа

това, което искам да узная и очаквам -

че истинска е любовта ми, това мечтая да науча.

© R Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??