Любовта е приказка, но с край,
който рядко е щастлив.
Питам те, ти отговор ми дай,
възможен ли е този край красив?
Уверен си, че не е невъзможна
любовта като от филмите.
Покажи ми я тогава - безпощадна и разкошна,
покоряваща дори най-силните.
За да я почувствам трябва, отговаряш ми,
през много изпитания да мина.
Много ли ще чакам ,само ти кажи.
Час, месец или може би година?
Твърдиш, че не е важно колко ще почакам,
щом накрая ще получа
това, което искам да узная и очаквам -
че истинска е любовта ми, това мечтая да науча.
Желая ти я от все сърце!