5.08.2006 г., 8:47 ч.

КАЖИ МИ... 

  Поезия
857 0 0
Кажи ми нещо...





Кажи ми още нещо скъпа,

с диханието си ме порази!

Ти любиш силно,

с красотата на поет

и аз така съм впечатлен,

ти любиш друг,

със плам горещ,

но аз не съм опечален,

защото ти събрала си накуп,

огромни ценности човешки,

висока страст възможна е за теб,

възвишеност на чувствата горещи!

Защо...изведнъж

мисля само за теб,

от очите ти, свободата приел?

Да те деля не мога,

не съм от лед!

Кажи ми нещо...

моля те...кажи...


Чар, 05.08.06...

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??