23.04.2008 г., 20:05 ч.

Кажи ми... 

  Поезия » Любовна
916 0 3

Стоиш пред мен и пак ме лъжеш,

не ти ли стигна, ми кажи?

Какво ти толкова направих аз,

че ме мразиш ти?

 

Нима бе грях, че те обичах,

че исках само да си с мен?

Нима друга ти обичаш?

Затова ли си толкова студен?

 

Мълчиш! Защо?

Нали си бил отворен!

Нали за теб е глупост любовта!?!

Кажи ми нещо? Хайде да те видим!

Бъди смел, нали се хвалиш с това...

 

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??