13.12.2007 г., 9:32 ч.

Кажи ми 

  Поезия
630 0 2

Кажи ми защо те тъй нежно обичам,

кажи ми защо си тъй важна за мен,

кажи ми защо ли и ти ми се вричаш,

че няма за тебе по-нужен от мен...

 

Какво ли разпали таз нежна магия

да бъдеш обичан, да бъдеш любим...

Това е прекрасно и аз го не крия,

и всичко ще дам на човека любим...

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??