17.04.2013 г., 19:54 ч.

Кажи ми 

  Поезия » Друга
761 0 3

Кажи ми, че съм безумие
и търся огън сред нищото,
че твърде ранно съм будене
и давя се гордо в излишности.
Кажи ми, че съм ревяща
и плача за драми редовно,
че никой за моите сълзи не плаща
и моето его е болно.
Кажи ми, че съм романтична,
а то е отдавна банално.  
Че някак усилно обичам
и драскам със думи до рани.
Кажи ми.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??