Не ще тупти вече сърцето,
то разпиляно е на парчета.
Ти тръгна, отнесе и последното,
за мен не остана и трошица.
Остави само спомени бездънни,
аз живея вече със сенките.
Времето тече, отлитат дните,
а с тях и моите мечти разбити.
Какво е обич? Какво е любовта?
Забравила съм вече да обичам.
Без теб студен и пуст е веч света,
а аз по него безцелно тичам.
Любов, след любов, а след нея друга.
Имаше ли я или бе заблуда?
Дали съм обичала и ще мога ли пак?
Кажи ми: Как да обикна друг? Как?
© Нели Бъзева Всички права запазени
Браво!