16.03.2007 г., 22:45 ч.

кажи ми го наистина 

  Поезия
545 0 0

когато е ден, когато е нощ,
кажи ми го наистина, кажи ми всичко.
искаш ли да бъдем заедно или не?
искаш ли да останеш до мен или всичко спира до тук?
когато думите ти не стигат,
докато се изплъзвам от ръцете ти.
когато не е време за шеги,
а ти си толкова далече.

ти не знаеш нищо от това, което се случва с мен,
не се интересуваш от нищо,
но знаеш ли, вече не искам да бъда свободна,
ти си единствения, ти си всичко за мен.

не мога да кажа, че не съм изгубена и объркана,
не мога да кажа дали любовта е светлината или мракът,
не мога да кажа, че в момента се чувствам жива
за всичко което изпитвам,ти ще разбереш тази нощ.

от ръката си ще ти дам нещо, направено само за теб,
с усните си щe изпея песен, написана самo за теб,
някаде по тялото ми има място, което само аз познавам.
това пространство е свещенно, наистина ли искаш да отидеш?...

 

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??