22.12.2007 г., 18:37 ч.

Кажи ми го пак 

  Поезия » Любовна
1150 0 5

Когато тръгнеш,
кажи ми го пак.
Потегли с колата,
но преди това,
кажи ми го пак.
Когато си при нея по телефона,
кажи ми го пак.
Че без мене не можеш и няма друга.
Излъжи ме и кажи ми го пак...

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??