Dec 22, 2007, 6:37 PM

Кажи ми го пак 

  Poetry » Love
1147 0 5

Когато тръгнеш,
кажи ми го пак.
Потегли с колата,
но преди това,
кажи ми го пак.
Когато си при нея по телефона,
кажи ми го пак.
Че без мене не можеш и няма друга.
Излъжи ме и кажи ми го пак...

© Софийската Софиянка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??