28.03.2019 г., 22:28 ч.

Кажи ми как... 

  Поезия
524 0 1

Кажи ми как да излъжа сърцето,
с думи мили, късчета любов,
залепената усмивка на лицето, 
не съм оратор, нито философ?

Болно е и как да се лекува,
лицемерно с думи да градя
илюзия ли, скъпо ще ми струва,
него или себе си щадя? 

Тихо плаче, аз го чувам,
понякога издават го сълзите,
но на силна явно се преструвам,
и на глуха може би, прости...

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??